Polisen söker nu efter vittnen och filmat material efter en misshandel som skedde i samband med en bilträff i mars. På bilen Boxiao "Bosse" Pan som arbetar med fallet. Foto: Genrebild/Rolf Andersson

Polisen söker vittnen efter misshandel i Arninge

I mars blev två män misshandlade i samband med en bilträff i Arninge. Polisen vädjar nu till allmänheten att skicka in filmer på händelsen.

  • Publicerad 16:39, 29 apr 2020

Under natten till lördagen den 21 mars ska ett femtiotal personer ha samlats på parkeringen vid matbutiken Willys i Arninge under en bilträff.

Kvällen urartade och flera personer hamnade i slagsmål, två män greps den kvällen men ännu är det oklart för polisen vad som har hänt exakt.

– En kille i artonårsåldern började bråka med en annan, detta ledde sedan till ett större slagsmål med sju, åtta inblandade, säger lokalpolisen Boxiao "Bosse" Pan.

Två personer blev skadade, en av målsägandena fick bland annat en flaska slagen i huvudet. Det ska även ha förekommit våld med kniv. Polisen vill i dagsläget inte gå in i detalj på vad som inträffade då det fortfarande pågår förhör med vittnen.

– Två personer greps och anhölls men blev sedan försatta på fri fot, säger Boxiao Pan.

En förundersökning har startats om grov misshandel. De båda personerna är fortfarande misstänka och enligt Boxiao Pan är flera personer misstänka för brottet.

Söker film

Nu söker polisen efter någon som kan ha filmat hela eller delar av händelsen, eller sett vad som hänt.

– Vi har redan vittnesuppgifter men det är väldigt rörigt och många inblandade. Då det var många personer på plats så tror vi att någon kan ha filmat det som skett. En film skulle hjälpa oss mycket, säger han.

Bilträffarna i Arninge har blivit både populära och kritiserade av Täbybor. Enligt Boxiao Pan är det ovanligt att det slutar med slagsmål.

– Den här gången var det ingen av de organiserade bilträffarna utan den verkar ha varit spontan. De organiserade brukar vara skötsamma, visst kan det förekomma buskörningar och alkohol men de brukar vara lugna, säger han.

Har du något tips eller har du filmat under kvällen?
Kontakta polisen på 11414 eller mejla till registrator.stockholm@polisen.se.

Stockholm Direkt