Polisen utreder ett misstänkt föremål som hittats under en bil

Ett område i Vasastan har spärrats av sedan ett misstänkt föremål har påträffats under en bil. Bilen uppges tillhöra en person som tidigare har hotats. Vid 11-tiden smällde det på platsen.

  • Publicerad 09:31, 23 apr 2018

Sedan klockan 08.04 arbetar polisen med ett misstänkt farligt föremål som har påträffats under en parkerad bil på Norrbackagatan i Vasastan i centrala Stockholm.

Ett stort område har spärrats av i väntan på ytterligare undersökning, enligt polisen.
Bilen uppges tillhöra en person som tidigare har varit hotad.

Enligt StockholmDirekts reporter på plats har stämningen under förmiddagen varit avvaktande i området.

Klockan 10.05 meddelade polisen att nationella bombskyddet var på väg till platsen.

Vid 11-tiden rapporterar Expressen att det hörts en smäll från bilen. Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisens regionledningscentral säger till tidningen att smällen inte kommit från själva bilen, utan från bombrobotens utrustning.


Texten uppdateras

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

100-åringen som älskas av hela kvarteret

Nyheter "Tigern på Heleneborgsgatan" om kärleken till Söder, Torsten – och livet I snart 70 år har Ingegerd Brusewitz bott i samma hus i Hornstull. När hon i veckan fyllde 100 år firades hon storslaget av grannarna. Här berättar hon om kärleken till sitt älskade Söder.söndag 27/5 8:30

De klär ut sig till sjöjungfrur

Nyheter Fenomenet "mermaiding" har kommit till Stockholm Har du alltid tyckt att den lilla sjöjungfrun Ariel är den bästa Disney-karaktären? Drömmer du om att få ta dig fram i vattnet med hjälp av en fena? Då kanske mermaiding är något för dig.söndag 27/5 8:00