Polisen utreder ett misstänkt föremål som hittats under en bil

Ett område i Vasastan har spärrats av sedan ett misstänkt föremål har påträffats under en bil. Bilen uppges tillhöra en person som tidigare har hotats. Vid 11-tiden smällde det på platsen.

  • Publicerad 09:31, 23 apr 2018

Sedan klockan 08.04 arbetar polisen med ett misstänkt farligt föremål som har påträffats under en parkerad bil på Norrbackagatan i Vasastan i centrala Stockholm.

Ett stort område har spärrats av i väntan på ytterligare undersökning, enligt polisen.
Bilen uppges tillhöra en person som tidigare har varit hotad.

Enligt StockholmDirekts reporter på plats har stämningen under förmiddagen varit avvaktande i området.

Klockan 10.05 meddelade polisen att nationella bombskyddet var på väg till platsen.

Vid 11-tiden rapporterar Expressen att det hörts en smäll från bilen. Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisens regionledningscentral säger till tidningen att smällen inte kommit från själva bilen, utan från bombrobotens utrustning.


Texten uppdateras

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Eriksdalsbadets "fängelsepool" görs om

Nyheter Nu ska badet rustas för miljoner Mindre "fängelse-känsla", nya solstolar och klimatsmartare bassänger. Det är några av målen när Eriksdalsbadet ska fräschas upp.måndag 21/5 19:00