Avspärrat. Kriminaltekniker undersöker nu lokalen på Upplandsgatan. Foto: Johann Bernövall

Polisen utreder explosion på Upplandsgatan

Polisen utreder en explosion på en biluthyrningsfirma i Vasastan som skedde inatt. Flera boende kring Upplandsgatan hörde av sig till polisen, skriver Aftonbladet.

  • Publicerad 09:31, 1 aug 2018

Polisen fick larmet från flera boende kring Upplandsgatan som hade hört en hög smäll vid 03.30-tiden. På plats såg polisen att ett fönster till en biluthyrningsfirma hade krossats, skriver Aftonbladet.

Orsaken till detonationen är inte känd. Polisen pratar med vittnen på platsen. Bombtekniker har säkrat platsen och kriminaltekniker håller nu på att göra en undersökning.

– Vi vill veta varför man gör såhär mot just den här biluthyrningsfirman, säger Thomas Ibstedt vid Stockholmspolisen till Aftonbladet.

Ett mycket begränsat område är fortfarande avspärrat.

– I princip en del av trottoaren. Kriminalteknikerna är inne i lokalen och jobbar, säger Peter Asp vid Stockholmspolisen till StockholmDirekt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här öppnar en sydvietnamesisk krog i City

Nyheter Populärt kök ynglar av sig För drygt ett och ett halvt år sedan slog Eatnam upp portarna på Odenplan. Nu ynglar det sydvietnamesiska stället av sig i City.tisdag 23/10 19:30