Avspärrat. Kriminaltekniker undersöker nu lokalen på Upplandsgatan. Foto: Johann Bernövall

Polisen utreder explosion på Upplandsgatan

Polisen utreder en explosion på en biluthyrningsfirma i Vasastan som skedde inatt. Flera boende kring Upplandsgatan hörde av sig till polisen, skriver Aftonbladet.

  • Publicerad 09:31, 1 aug 2018

Polisen fick larmet från flera boende kring Upplandsgatan som hade hört en hög smäll vid 03.30-tiden. På plats såg polisen att ett fönster till en biluthyrningsfirma hade krossats, skriver Aftonbladet.

Orsaken till detonationen är inte känd. Polisen pratar med vittnen på platsen. Bombtekniker har säkrat platsen och kriminaltekniker håller nu på att göra en undersökning.

– Vi vill veta varför man gör såhär mot just den här biluthyrningsfirman, säger Thomas Ibstedt vid Stockholmspolisen till Aftonbladet.

Ett mycket begränsat område är fortfarande avspärrat.

– I princip en del av trottoaren. Kriminalteknikerna är inne i lokalen och jobbar, säger Peter Asp vid Stockholmspolisen till StockholmDirekt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Barnstjärna blir rymdhjälte i ny storfilm

Nyheter Ella Rae Rappaport, 15, om rollen Hon blev ett känt ansikte redan som 10-åring efter rollen i julkalendern. Nu är Ella Rae Rappaport, 15, från Stora Essingen aktuell som rymdhjältinnan Gladys i storfilmen "Ensamma i rymden"lördag 18/8 17:00

"Trevliga mord" på Östermalm i ny deckare

Nyheter Författaren Helene Sjöman gräver där hon står Mysiga mord på Östermalm och franska Rivieran. Det blir resultatet när romandebuterande författaren Helene Sjöman gräver där hon står.lördag 18/8 9:30