SPÄRRAT. Polishuset i Solna spärrades av sedan en misstänkt föremål påträffats på gatan. Foto: Leif Oldenburg

Polishuset avspärrat efter bomblarm

Polishuset i Solna har spärrats av sedan ett misstänkt föremål hittats vid receptionen.

  • Publicerad 20:02, 9 nov 2017

Larmet om det misstänkta föremålet kom klockan 19.13 på torsdagskvällen. Tekniker har kallats till platsen för att undersöka föremålet.

– Vi har anträffat ett föremål som inte kan identifieras och som en säkerhetsåtgärd har vi spärrat av runt det, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen till Aftonbladet.

Vid 19.35-tiden meddelade polisen att tekniker har anlänt till platsen och påbörjat sitt arbete.

Polishuset, som även inrymmer arrestlokaler, hade vid 20-tiden inte utrymts.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

De ska prata mobbning – i Grekland

Nyheter Fyra ungdomar från fritidsgården Q-lan i Bergshamra deltar i ett EU-finansierat utbytesprojekt i Grekland i sommar. Temat är mobbning. – Jag hoppas få tips på saker man skulle kunna göra för att...tisdag 19/6 10:39

Mördare vill ha tidsbestämt straff

Nyheter En man som 2004 dömdes till livstids fängelse för att ha knivhuggit sin fru till döds inför sina barn har begärt att få sitt straff tidsbestämt. Som grund för begäran anförs att mannen nu suttit...måndag 18/6 11:58