Två polispatruller finns på plats vid Täby Kyrkby. Foto: Sacharias Källdén

Polisinsats i Täby kyrkby

Två personbilar har kolliderat vid trafikplats Täby Kyrkby. Två polispatruller finns på plats och bilarna bärgas nu bort.

  • Publicerad 19:10, 7 nov 2017

Det var klockan 17:45 i kväll som två personbilar kolliderade med varandra vid trafikplats Täby Kyrkby. Eva Nilsson, presstalesperson vid polisen, är osäker på om det skedde vid avfarten eller påfarten till Norrortsleden.

– Jag har knapphändig information i nuläget. Men två polispatruller är på plats och de båda bilarna behöver bogseras bort från platsen.

För tillfället finns inga uppgifter om eventuella personskador, däremot påverkas trafiken.

Uppdatering: Olyckan skedde på påfarten till Norrortsleden. Bilarna är nu bärgade.

Polisens vädjan efter allvarlig trafikolycka på E18 – bil började brinna

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52

Vi är stockholm