En man dog till följd av skottskador under måndagskvällen. Foto: Sacharias Källdén

Polisjakt efter mord i Danderyd i natt

Under måndagskvällen larmades polisen till Stocksund där en man anträffats skottskadad. Mannen avled senare till följd av sina skador.

  • Publicerad 08:27, 20 aug 2019

Klockan 20:22 under måndagskvällen larmades polisen och räddningstjänsten till Stocksund. På Stockholmsvägen påträffades en skottskadad man och platsen spärrades av.

På platsen påträffade polisen hylsor.

En timme efter att larmet inkom till polisen, avbröts de livräddande åtgärderna på mannen då hans liv inte gick att rädda.

Mannen var i 50-års åldern och anhöriga är underrättade.

Polisen bedriver en förundersökning gällande mord.

Ingen gripen

Enligt Aftonbladet har ingen misstänkt person gripits, trots stora insatser under tisdagsnatten. I jakten på mördaren använde sig polisen av hundpatrull och helikopter.

– Vi jobbar med informationsinhämtning, en teknisk undersökning ska genomföras och vi förhör vittnen. Vi har en del personal i uniform där. Även fyrbenta deltar i detta, sa Towe Hägg under kvällen till tidningen.

Inget mer

När StockholmDirekt ringer polisen vid 08:15 tiden under tisdagsmorgonen är de mycket förtegna.

– Vi kan inte säga mer än det som redan ligger ute. Men vi kommer med mer information senare idag, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisen region Stockholm.

UPPDATERING 11.14

Tre anhållna efter mordet i Stocksund

Studenter i Täby först ut att sortera av matavfall

Nyheter "Felsortering är den största utmaningen" Studentbostäderna "Freja” vid Gärdesvägen i Täby blir först ut av Stockholms studentbostäder att börja med matavfallsinsamling.onsdag 29/1 17:26

SL:s bruk av kroppskameror anmäls

Nyheter Kontrollanter kan ha brutit mot GDPR En man har anmält bruket av kroppskameror i SL-trafiken till Datainspektionen. Enligt anmälan har kameror använts för att hota passagerare.onsdag 29/1 11:30
Stockholm Direkt