Foto: Mostphotos

Polisnotis mån

Senaste dygnet har varit lugnt i Enköping. En vandrare på Salavägen och en bil som brann invid E18 i Grillby är det mest spektakulära..

  • Publicerad 10:25, 3 jun 2019

Söndag 16.15

Salavägen

Drogbrott. Då en man tog en promenad på Salavägen, som är motortrafikled, stoppades han av polis och blev då även misstänkt för att använda narkotika. Snabbtestet var positivt. Vid visitationen av mannen upptäcktes också 20 gram hasch i en ficka. Mannen, en 25-åring som inte är skriven i Enköping, är misstänkt för ringa narkotikabruk och innehav.

Måndag 04.10

Grillby

Brinnande bil. En övergiven bil som stod uppställd på en parkeringsplats invid E18 med registreringsplåtarna bortplockade brann tidigt i morse. Elden var så kraftig att Räddningstjänsten valde att låta bilen, en silvergrå Saab, brinna färdigt då ingen spridningsrisk förelåg.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53