Foto: Mostphotos

Polisnotis mån

Senaste dygnet har varit lugnt i Enköping. En vandrare på Salavägen och en bil som brann invid E18 i Grillby är det mest spektakulära..

  • Publicerad 10:25, 3 jun 2019

Söndag 16.15

Salavägen

Drogbrott. Då en man tog en promenad på Salavägen, som är motortrafikled, stoppades han av polis och blev då även misstänkt för att använda narkotika. Snabbtestet var positivt. Vid visitationen av mannen upptäcktes också 20 gram hasch i en ficka. Mannen, en 25-åring som inte är skriven i Enköping, är misstänkt för ringa narkotikabruk och innehav.

Måndag 04.10

Grillby

Brinnande bil. En övergiven bil som stod uppställd på en parkeringsplats invid E18 med registreringsplåtarna bortplockade brann tidigt i morse. Elden var så kraftig att Räddningstjänsten valde att låta bilen, en silvergrå Saab, brinna färdigt då ingen spridningsrisk förelåg.

Försvarsmakten vill inte styra invandringsdebatten

Nyheter Psyopsförbandet i Enköping ska motverka vilseledande information. Det innebär inte att man styr den politiska debatten, menar stabschefen Magnus Hildebrandt. – Det görs med syftet att debatten ska...fredag 16/8 12:57

Pierre Schori pratar om kärnvapen i Grillby

Nyheter Tidigare toppdiplomaten Pierre Schori kommer till Grillby den 31 augusti. Han ska då hålla tal om klimatförändringar och kärnvapen.fredag 16/8 11:39