Foto: Wikimedia Commons

Polispatrull kände doften av cannabis

Påverkad förare hade hasch i bilen.

  • Publicerad 10:48, 17 dec 2018

Bålsta
Måndag den 17 december
Klockan 02.20
Inbrott. Natten till måndagen var det ett inbrott i en pizzeria på Stockholmsvägen i Bålsta. Ett vittne har sett att två personer krossat en ruta till lokalen och sedan lämnat platsen i en bil. Tjuvarna ska ha kommit över en växelkassa. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning.

Fanna, Enköping
Lördag den 15 december
Klockan 09.00
Inbrott. Vid 09-tiden på lördagsmorgonen uppmärksammar en granne att ett fönster har brutits upp på Lingongatan i Enköping. Det är oklart om något stulits. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning.

Torstuna
Lördag den 15 december
Inbrott. Någon gång under natten till lördagen har det varit inbrott i två grannfastigheter i Torstuna. Förråd har där brutits upp och det har stulits verktyg.

Munksundet, Enköping
Lördag den 15 december
Bilinbrott. Under lördagskvällen har det varit inbrott i två bilar som stått parkerade på Idrottsallén i Enköping. Man har krossat en ruta på vardera bil och stulit saker som funnits i bilarna.

Enköping
Lördag den 15 december
Klockan 22.00
Drograttfylleri. Vid 22-tiden på lördagskvällen stoppade polisen en bil på JP Johanssons gata. Polisen kände doften av cannabis i bilen. Efter att ha genomsökt bilen hittade man mycket riktigt en mindre mängd hasch. Både föraren, en man i 25-årsåldern, och en kvinnlig passagerare i samma ålder, visade också tecken på att vara narkotikapåverkade.

Enköping
Lördag den 15 december
Inbrott. Någon gång under veckan som gått har det varit inbrott i 6–8 stycken källarförråd på Linbanegatan i Enköping.

Bålsta
Fredag den 14 december
Klockan 16.00
Olovlig körning. Vid 16-tiden på fredagseftermiddagen stoppade polisen en bil i Bålsta. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade sig ha fått sitt körkort återkallat.

Bålsta
Söndag den 16 december
Klockan 05.00
Vårdslöshet i trafik. En bilist har anmält en annan för vårdsdlöshet i trafik. Vid 05-tiden på söndagsmorgonen ska anmälaren ha tvingats väja för en bil som kom körande i motsatt riktning i rondellen på Kraftleden i Bålsta. Bilisten som fick väja för att inte krocka körde på en refug, vilket orsakade punktering och skador på högra sidan av bilen. Den mötande bilen var röd och av mindre modell.

Mordryktet stämmer inte

Nyheter Mordryktet som spridit sig i Enköping det senaste dagarna dementeras nu av polisen. – Ryktet stämmer inte, säger Rickeborn på Enköpingspolisen.onsdag 19/6 10:12