Politiker gästspelar på Huddinges ungdomsgårdar

Känner du att politikerna inte vet hur det är att vara ung idag? I oktober har du chansen att påverka. Då intar kommunens politiker ungdomsgårdarna.

  • Publicerad 15:15, 3 okt 2017

På lördag den 7 oktober klockan 14–17 är Ungdom142 i Skogås först ut och får besök av en politiker från var och ett av kommunens tio partier. Besöket är en del av Huddinge demokratidagar och är tänkt att ge politiker och ungdomar en chans utbyta erfarenheter och ställa frågor.

Den 14 oktober kommer evenemanget som går under namnet Open Space till Torpet i Segeltorp och den 21 oktober intar politikerna Vårby ungdom i Vårby.

Partierna som är representerade är Moderaterna, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna, Vänsterpartiet, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Foto: Sara Ringström

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.