Eget. Restaurangen Punk Royale brukar servera gästerna på ett lite eget sätt. I helgen vänta gästspel i Solna. Foto: Royal Park Hotell/Linda Green

Poppis krog inleder gästspel i Solna

I sommar ska flera restauranger och artister gästspela på Royal Park hotell i Frösundavik. Först ut är krogen Punk Royale som kommer till uteserveringen i helgen.

  • Publicerad 16:37, 28 maj 2020

Tanken är att kunna presentera vilka som ska vara här en till två veckorna i förväg.

På lördag flyttar krogen Punk Royale till Frösundavik i Solna och uteserveringen hos Royal Park hotell. Restaurangen är först ut av flera tillfälliga besök som väntar i sommar.

– Hela deras koncept är överraskning, så det passar väldigt bra, säger Caroline Edelstam, informationsansvarig för anläggningen.

Håller avstånd

Förutom mat på besök kommer också flera artister att spela på hotellet under sommaren. För att undvika smittspridning tillåts maximalt 40 gäster. Spelningarna kommer också att streamas.

– Tanken är att presentera vilka som ska vara här en till två veckorna i förväg. Av coronaskäl vill vi inte ha hit för många personer, säger Caroline Edelstam.

Gästspelen är enligt Caroline Edelstam en effekt av coronakrisen och att de har tvingats tänka på ett nytt sätt för sommaren.

– Det här passar bra nu när det är lite varmare ute. Det känns spännande och roligt, säger hon.

Besök. Royal Park Hotell låter kända krogar komma på gästspel under sommaren. Foto: Leif Oldenburg

Stockholm Direkt