Nytt. Fastighetsägaren Einar Mattsons renoverar den 3 800 kvadratmeter stora lokalen i samarbete med JLL och White Arkitekter. Foto: Einar Mattsson/ JLL/White Arkitekter

Populär burgarkedja öppnar i Götgatsbacken

Det norrländska restaurangkedjan Bastard Burgers öppnar i nyrenoverade St:Pauls i Götgatsbacken. Oktober 2019 är det dags.

  • Publicerad 17:50, 21 nov 2018

Bastard Burgers är den första restaurangen klar för inflyttning i den renoverade 60-talskåken i hörnet Götgatan och Sankt Paulsgatan.

Siktet är satt på att öppna i oktober 2019 och fokus kommer ligga både på restaurang och barhäng.

– Vi kommer ha en del kvällsverksamhet med en del riktigt bra öl och musikunderhållning. Det finns ett torg på baksidan där vi hoppas kunna ha en riktig bra utemiljö, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers.

Nytt populärt burgarställe till Liljeholmen

Restaurangkedjan startade i Luleå för drygt två år sedan. Sedan dess har expansionen gått fort. Ett tiotal restauranger är beräknade att öppna det närmaste halvåret och tre av dem ligger i Stockholm. Men Simon Wanler ser inga problem med takten.

– Vi jobbar på och har att göra. Och vi har byggt upp organisationen så att vi klarar det. Man blir varmare i kläderna efter varje öppning. Om vi tvekar på om vi kan hålla kvaliteten så drar vi i handbromsen på en gång. Vi vill inte växa ifrån kvaliteten, säger han.

Nytt torg och flera krogar i Götgatsbacken