VISION. Nästa ställe på Fältans nya krogstråk blir ett burgarhak. Foto: AMF Fastigheter / Mostphotos

Populär hamburgerkedja flyttar in i Fältan

Under året kommer det nya restaurangstråket längs Erik Dahlbergsallén att växa fram. Nu har ännu en restaurang gjort klart att de flyttar in.

  • Publicerad 11:32, 6 mar 2018

Det är hamburgerkedjan Phil's Burger som tar plats på Fältöversten nysatsning på stråket upp mot hörnet på Valhallavägen.

– Vi är riktigt glada att öppna på Fältöversten! Med riktigt bra hamburgare, hembakat bröd och dubbelfriterad pommes frites kan vi erbjuda alla de som bor och rör sig här i hjärtat av Östermalm en avslappnad matupplevelse, säger Philip Örtengren, grundare av kedjan, i ett pressmeddelande.

Här ska Östermalm få ett nytt krogstråk

Det blir både lunch och middag som serveras i den nya restaurangen, som öppnar i höst.

– Det finns ett sug efter kvalitetsburgare runt Karlaplan. Därför tror jag att de blir ett klockrent tillskott till vårat nya restaurangstråk! Inom kort hoppas vi kunna presentera ytterligare grannar, säger Tobias Edberg, centrumchef för Fältöversten.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Stråket kommer när det är klart innefatta fyra restauranger. Sedan tidigare är det klart att pastarestaurangen Vissani öppnar efter sommaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs det flest hyresrätter i länet

Bostad ✓Hela listan – kommun för kommun ✓De bygger inga alls Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...onsdag 20/6 6:50

SL-kortet gäller inte på båtar till skärgården

Nyheter Därför ändras reglerna lagom till sommaren Sedan årsskiftet har det varit möjligt för resenärer att använda SL:s periodkort även på Waxholmsbåtarna. Men sommartid är det andra regler som gäller.tisdag 19/6 21:00