Flytt. Postnords cyklande brevbärare blir ett minne blott i Upplands-Bro. Foto: PostNord

Postnord flyttar och parkerar cyklarna

Postnord flyttar sin brevbäring från Kungsängen till Jakobsberg. – Det är inget som kommer att påverka våra kunder, säger Camilla Törnkvist, produktionsområdeschef.

  • Publicerad 09:15, 8 feb 2018

I många år har Postnords brevbärare utgått ifrån Tibble torg 1.

Nu flyttar Kungsängens tolv brevbärare till Datavägen 7 i Jakobsberg. Den 9 mars går flyttlasset och från och med måndagen den 12 mars utgår brevbäringen från grannkommunen.

– Vi har varit i lokalen i minst 30 år, och förmodligen längre, så det är en stor förändring för våra brevbärare. Men det är ingen förändring som kommer att påverka våra kunder i området, säger Camilla Törnkvist.

Inget mer cyklande

Däremot kanske någon kommer att undra varför de inte cyklar längre utan kör bil.

– Vi kommer att dela ut posten med fordon i stället framöver, säger Camilla Törnkvist.

Genom att utgå ifrån Jakobsberg i stället, där Postnord har en större lokal med fler medarbetare, blir de mindre sårbara.

– Vi ser ständigt över hur vi ska jobba smartare och bättre. I Jakobsberg blir vi mindre sårbara eftersom vi till exempel kan täcka för varandra vid sjukdom, och hjälpa och stötta varandra, säger Camilla Törnkvist.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Läsarna får inte nog av Staffans mordhistorier

Staffan Öberg från Bro blev författare på heltid när han gick i pension. Nu reser han land och rike runt och säljer sina böcker på marknader.lördag 26/5 15:00

Jakob laddar inför maran

Den 2 juni springer Jakob Jogfors från Kungsängen Stockholm Marathon för elfte gången. Det är något han ser fram emot – och särskilt känslan efteråt.lördag 26/5 9:00

Senaste numret

Bålstabladet