BARNFÖRESTÄLLNING. Skådespelaren Oskar Webrell i barnföreställningen "Nya skor". Foto: Tina Axelsson

Premiär för ny barnteater i Spånga-Tensta

Molière-ensemblen har tidigare satt upp barnföreställningarna "Äta själv" och "Tappa tand". Nu är det dags för "Nya skor" att visas i såväl Tensta som Spånga.

  • Publicerad 16:40, 22 jan 2020

Molière-ensemblen sätter upp barnföreställningen ”Nya skor” med skådespelarna Oskar Webrell och Matilda Bördin. Föreställningen handlar om Charlie som ska få precis vilka skor han vill i födelsedagspresent. Mormor tipsar om en mycket speciell skoaffär, med en lika speciell skomakare. Men vad är det mormor inte berättar?

”Nya skor” riktar sig till barn som är 3 till 8 år och har premiär på Blå Huset i Tensta 25 januari. Därefter spelas den på samma plats denv27 och 28 januari. På onsdag, 29 januari, kommer föreställningen till Spånga Folkan och på Bromstens Fritidsgård spelas den 11-12 februari.

Fristad får 100 vårdplatser – redan nästa vecka

Nyheter Ska avlasta vården Under helgen pågår förberedelserna för att öppna 100 vårdplatser i servicehuset Fristad i Bromsten, som egentligen håller på att avvecklas. Tanken är att det hela ska avlasta den tungt belastade...fredag 27/3 17:19

Därför drabbas Järvaborna hårt av corona

Nyheter Ahmed Abdirahman: Handlar om segregation I veckan meddelade Region Stockholm att coronaviruset drabbat Järva extra hårt. Men det beror inte bara på informationsbrist, utan om problematik kopplat till segregation. Det säger Järvaveckans...fredag 27/3 16:33

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt