BARNFÖRESTÄLLNING. Skådespelaren Oskar Webrell i barnföreställningen "Nya skor". Foto: Tina Axelsson

Premiär för ny barnteater i Spånga-Tensta

Molière-ensemblen har tidigare satt upp barnföreställningarna "Äta själv" och "Tappa tand". Nu är det dags för "Nya skor" att visas i såväl Tensta som Spånga.

  • Publicerad 16:40, 22 jan 2020

Molière-ensemblen sätter upp barnföreställningen ”Nya skor” med skådespelarna Oskar Webrell och Matilda Bördin. Föreställningen handlar om Charlie som ska få precis vilka skor han vill i födelsedagspresent. Mormor tipsar om en mycket speciell skoaffär, med en lika speciell skomakare. Men vad är det mormor inte berättar?

”Nya skor” riktar sig till barn som är 3 till 8 år och har premiär på Blå Huset i Tensta 25 januari. Därefter spelas den på samma plats denv27 och 28 januari. På onsdag, 29 januari, kommer föreställningen till Spånga Folkan och på Bromstens Fritidsgård spelas den 11-12 februari.

Blackebergs vardagsljud blir till konst

Nyheter Visas som föreställning I mitten av mars anordnas flera workshops på Blackebergs bibliotek på temat ljud. I april kommer materialet sedan spelas upp i form av en föreställning på Bio Kaskad.torsdag 27/2 11:30

Här travar sportlovet på med sulky och tömmar på Solvalla

Nyheter Travbanan ordnar läger för hästfrälsta barn och unga Med olika erfarenhet av ponnyer styr elva sportlovslediga flickor ut från Solvalla travskolas stall. I rockarden bakom stoet Skrållan har Wilma och Eleonora god hand med tömmarna.onsdag 26/2 15:18