Staden svarar utförligt om vad exakt de gör på Norr Mälarstrand. Foto: Per Brandt

Protester när träd tas bort på Norr Mälarstrand

En namninsamling vill stoppa "förintandet av den magiska oas" som är Norr Mälarstrand. Nu förtydligar staden vad det är man gör.

  • Publicerad 10:57, 18 maj 2018

Det handlar om trädarbeten där ett antal träd tas ned och ett antal nya planteras längs Norr Mälarstrand.

Motståndet mot detta, som renderat i att 1 500 personer skrivit under en namninsamling, har fått staden att att agera. Den 17 maj publicerade man en detaljerad plan för vad det är som ska göras på sin hemsida. Man svarar även på vanliga frågor kring projektet. Det finns att läsa här.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

FILM: Den här familjen lever för Rubiks kub

Nyheter ✓Har flera hundra hemma ✓Blev femma på VM ✓Löser den med fötterna Familjen Thorsén på Lilla Essingen löser Rubiks kub tillsammans flera gånger i veckan. Stjärnan i sporten, 13-årige Elvin, är svensk mästare i att "kuba" med fötterna.söndag 24/6 8:30

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17