Foto: Mostphotos

Pungade ut 50 lakan på säng: "ramlade ihop i mitten när vi sov"

Paret kan inte sova i sin nya säng utan att vakna med smärtor. Men butiken anser att den erbjudit tillräckligt med kompensation.

  • Publicerad 12:03, 17 apr 2018

En person som köpte en säng på en butik i Täby har nu anmält företaget till Allmänna reklamationsnämnden. Efter att ha provat ut madrassens mjukhet på butiken anlände sängen, som kostade lite över 50 000 kronor, hem till konsumenten.

Men då började problemen. Nästa morgon när anmälaren och hens partner vaknade upptäckte de att de rullat in mot mitten av sängen som sjunkit ihop.

"Vi trodde att allt var bra, tills vi upptäckte att att vi ramlade ihop i mitten när vi sov", skriver köparen i sin anmälan till Allmänna reklamationsnämnden.

"Ont i kroppen"

Butiken erbjöd paret att byta till en hårdare madrass. Problemet ska dock enligt paret ha identifierats som ett misstag i monteringen, vilket de bad butiken att fixa. Butiken nekar dock till att felet ska ha något med monteringen att göra och menar att paret har blivit ersatta i och med bytet av madrassen.

Men den nya madrassen var för hård för paret och leder till värk i kroppen.

"Vi ligger nu i en 50 000-kronors säng som ingen kan sova i utan att vakna med värk och smärtor och dålig sömn. Nu har vi så ont i kroppen" skriver köparen i sin anmälan till ARN.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52

Vi är stockholm