Slagsmål. När en privat fest på Östra Järnvägsgatan urartade blev tre män misshandlade. Foto: Mostphotos

Raket sprängdes i handen

Mitt under nyårsfirandet på Stora Torget i Enköping skadades en ung man allvarligt i handen då en raket exploderade i handen på honom. Under helgen har även tre fall av misshandel skett i Enköping.

  • Publicerad 09:30, 2 jan 2018

I hörnan vid Fridolf/Lagerströms på Stora torget tog en ung man upp en raket som inte hade detonerat. Då han tog den i handen exploderade raketen och mannen fick svåra handskador.

Polis körde honom till lasarettet i Enköping, därifrån transporterades han vidare till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Festen urartade

Under nyårsfirandet urartade en fest på Östra Järnvägsgatan rejält. Ett rejält slagsmål utbröt och tre män, 22,22 och 21 år gamla, har anmält att de misshandlades. Två av de tre togs till sjukhus.

Situationen på plats var tämligen kaotisk. Polis kunde inte få fram någon misstänkt på platsen, men kunde konstatera att inga tillhyggen använts.

Misshandel i hemmet

En medelålders man misshandlade en annan i Hummelsta i helgen. På lördagen kallades polis till platsen och en man född 1954 är misstänkt för att ha slagit en man född 1965 i ansiktet tre-fyra gånger.

Slagen – men hemlighetsfull

En 33-åring som misshandlades vid Rombergaskolan på lördagskvällen kördes till sjukhus efter att ha fått motta både slag och sparkar. Han ville dock inte medverka i polisutredningen och berättade inte något om vem som slagit honom.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19