Foto: Wikimedia Commons

Rakkniv var inte för barberarbruk

Man misstänkt för brott mot knivlagen.

  • Publicerad 10:27, 8 okt 2018

Järnvägsstationen, Enköping
Fredag 5 oktober
Narkotikabrott. Polisen kontrollerade på fredagen en man på baksidan av järnvägsstationen i Enköping. Mannen, som är i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

Lindegårdsvägen, Bålsta
Fredag 5 oktober
Narkotikabrott. Polisen kontrollerade på fredagen en på Lindegårdsvägen i Bålsta. Mannen, som är i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Polisen genomsökte även mannens bostad där man hittade vad som misstänks vara hasch.

Pendeltågsstationen, Bålsta
Fredag 5 oktober
Klockan 21.00
Narkotikabrott. Vid 21-tiden kontrollerade polisen en kvinna vid pendeltågsstationen i Bålsta. Kvinnan, som är i 30-årsåldern och hemmahörande i Bålsta, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Dessutom hade kvinnan med sig en kniv.

Stockholmsvägen, Bålsta
Söndag 7 oktober
Klockan 08.30
Drograttfylleri. På söndagsmorgonen stoppar polisen en bil på Stockholmsvägen i Bålsta. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på att vara narkotikapåverkad. En passagerare, en man i 20-årsåldern, har med sig en rakkniv och kan inte ge någon rimlig förklaring till detta. Han är därför misstänkt för brott mot knivlagen.

Centrumgränd, Bålsta
Söndag 7 oktober
Klockan 20.00
Narkotikabrott. Polisen kontrollerar en man på Centrumgränd i Bålsta. Mannen, som är i 18-årsåldern, visar tecken på att vara narkotikapåverkad. Han fick följa med på provtagning och förhör. Mannen är inte hemmahörande i Bålsta.

Annelund, Enköping
Lördag 6 oktober
Klockan 22.00
Drograttfylleri. Vid 22-tiden på lördagen stoppade polisen en bil på E18 vid Annelund. Föraren, en 22-årig man, saknade körkort och visade tecken på att vara narkotikapåverkad. En passagerare, en 19-årig man, hade med sig narkotikaklassade tabletter som han saknade recept för. Männen är inte hemmahörande i trakten.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Återsken tillbaka med USA-tema

Nyheter Pop, rap, country och boogie woogie. Bredare än någonsin när showgruppen Återsken tar sig an ”Amazing America”. – Jag tycker att vi har lyckats, säger Marcus Dannvik som i vår arrangerar sin 27...fredag 15/2 8:34