Foto: Wikimedia Commons

Rakkniv var inte för barberarbruk

Man misstänkt för brott mot knivlagen.

  • Publicerad 10:27, 8 okt 2018

Järnvägsstationen, Enköping
Fredag 5 oktober
Narkotikabrott. Polisen kontrollerade på fredagen en man på baksidan av järnvägsstationen i Enköping. Mannen, som är i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

Lindegårdsvägen, Bålsta
Fredag 5 oktober
Narkotikabrott. Polisen kontrollerade på fredagen en på Lindegårdsvägen i Bålsta. Mannen, som är i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Polisen genomsökte även mannens bostad där man hittade vad som misstänks vara hasch.

Pendeltågsstationen, Bålsta
Fredag 5 oktober
Klockan 21.00
Narkotikabrott. Vid 21-tiden kontrollerade polisen en kvinna vid pendeltågsstationen i Bålsta. Kvinnan, som är i 30-årsåldern och hemmahörande i Bålsta, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Dessutom hade kvinnan med sig en kniv.

Stockholmsvägen, Bålsta
Söndag 7 oktober
Klockan 08.30
Drograttfylleri. På söndagsmorgonen stoppar polisen en bil på Stockholmsvägen i Bålsta. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på att vara narkotikapåverkad. En passagerare, en man i 20-årsåldern, har med sig en rakkniv och kan inte ge någon rimlig förklaring till detta. Han är därför misstänkt för brott mot knivlagen.

Centrumgränd, Bålsta
Söndag 7 oktober
Klockan 20.00
Narkotikabrott. Polisen kontrollerar en man på Centrumgränd i Bålsta. Mannen, som är i 18-årsåldern, visar tecken på att vara narkotikapåverkad. Han fick följa med på provtagning och förhör. Mannen är inte hemmahörande i Bålsta.

Annelund, Enköping
Lördag 6 oktober
Klockan 22.00
Drograttfylleri. Vid 22-tiden på lördagen stoppade polisen en bil på E18 vid Annelund. Föraren, en 22-årig man, saknade körkort och visade tecken på att vara narkotikapåverkad. En passagerare, en 19-årig man, hade med sig narkotikaklassade tabletter som han saknade recept för. Männen är inte hemmahörande i trakten.

Blåljus: Inbrott och bilstölder

Nyheter Stölder, stölder. Så trist – men ibland kan de faktiskt förhindras. Som när en rådig granne ingrep under natten mot måndagen.måndag 24/6 9:59