På fredag börjar boulefestivalen i Rålis. Foto: Boulebar

Rålis fylls med stor boulefest

Boule. I två hela dagar. Arrangörerna välkomnar alla stockholmare till helgens tävlingar på Kungsholmen.

  • Publicerad 12:02, 30 jul 2018

Med start fredagen den 3 augusti vid 17 intar boulefesten La Majonnaise som arrangeras av Boulebar Rålambshovsparken. 3-5 augusti blir det massa tävlingar och några av världens främsta boulespelare kommer att spela uppvisningsmatcher. Men är man nybörjare är man också välkommen.

REPORTAGE: Så gick Boulebar från litet källarhäng till krogjätte

– Antingen bara för att kolla eller för att spela, vi kommer ha bouleguider på plats och alla blir väl omhändertagna, säger Måns Daniel på Boulebar.

Vill man tävla kan man anmäla sig på plats innan tävlingarna.

På fredag klockan 17 sätter allt igång i gång.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Barnstjärna blir rymdhjälte i ny storfilm

Nyheter Ella Rae Rappaport, 15, om rollen Hon blev ett känt ansikte redan som 10-åring efter rollen i julkalendern. Nu är Ella Rae Rappaport, 15, från Stora Essingen aktuell som rymdhjältinnan Gladys i storfilmen "Ensamma i rymden"lördag 18/8 17:00

"Trevliga mord" på Östermalm i ny deckare

Nyheter Författaren Helene Sjöman gräver där hon står Mysiga mord på Östermalm och franska Rivieran. Det blir resultatet när romandebuterande författaren Helene Sjöman gräver där hon står.lördag 18/8 9:30