Polisen söker efter en rånare på Östermalm. Foto: Leif Oldenburg

Rån i trapphus på Östermalm

En person blev under eftermiddagen rånad på sina saker på Östermalm.

  • Publicerad 18:30, 1 aug 2018

Det var vid 17-tiden som en person rånades i ett trapphus på Östermalm. Gärningen ska ha genomförts av en ensam förövare.

Rånet ska, enligt polisens hemsida, ha skett direkt när målsäganden kom in i trapphuset då gärningspersonen hotade med ett pistolliknande föremål och avkrävde målsäganden dennes ägodelar. Gärningspersonen lämnade därefter platsen till fots.

Man i Djursholm utsattes för grovt rån – låstes in i garderob

Personen som rånades är oskadd och polisen var vid 17.45 på platsen och sökte i närområdet efter förövaren och eventuella vittnen till händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här öppnar en sydvietnamesisk krog i City

Nyheter Populärt kök ynglar av sig För drygt ett och ett halvt år sedan slog Eatnam upp portarna på Odenplan. Nu ynglar det sydvietnamesiska stället av sig i City.tisdag 23/10 19:30