Avspärrningarna vid butiken som rånades under onsdagen. Foto: Lotten Engbom

Rån mot kiosk i Täby

Polisen har strax innan 16.30 i dag, onsdag, fått in ett larm om ett rån i Gribbylund.

  • Publicerad 16:30, 3 jan 2018

Klockan 16.23 fick polisen in ett larm om ett rån mot en kiosk i Gribbylund.

– En gärningsman. Chockad personal. Det är där vi är nu. Vi pratar med inringaren alldeles nyss, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

Polisen är på väg till platsen.

– Patrull är beordrad, flera stycken. De är på väg. Vi håller fortfarande kontakt, det är ett vittne som ringer hit tydligen, säger Eva Nilsson.

När Täby Nyheter kommer till platsen klockan 16.40 har polisen kommit fram.

– Ett flertal patruller ingår i jakten, vi jagar gärningsmän till fots, säger en polis på platsen.

En hundpatrull är på väg ut och polisen kommer att röra sig runt i området ett tag till. Fem polisbilar är även involverade i jakten men strax innan klockan 17 hade ingen gripits.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vallentunaduo återförenad – efter tre decennier isär

Nyheter "Man vet aldrig hur långt man kan nå" Efter att ha umgåtts i samma gäng under tonåren i Vallentuna, har de nu 30 år senare återknutit kontakten för att skapa musik tillsammans.fredag 19/10 14:08

Bönderna rustar efter sommarens extremhetta

Nyheter "Skulle bli problematiskt med en till varm sommar" En krissommar med oerhörd torka skapade stora problem för bönderna. Vi besökte en av Norrorts bönder för att ta reda på hur de överlevt sommaren – och hur tankarna på framtiden går.fredag 19/10 14:05