Avspärrningarna vid butiken som rånades under onsdagen. Foto: Lotten Engbom

Rån mot kiosk i Täby

Polisen har strax innan 16.30 i dag, onsdag, fått in ett larm om ett rån i Gribbylund.

  • Publicerad 16:30, 3 jan 2018

Klockan 16.23 fick polisen in ett larm om ett rån mot en kiosk i Gribbylund.

– En gärningsman. Chockad personal. Det är där vi är nu. Vi pratar med inringaren alldeles nyss, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

Polisen är på väg till platsen.

– Patrull är beordrad, flera stycken. De är på väg. Vi håller fortfarande kontakt, det är ett vittne som ringer hit tydligen, säger Eva Nilsson.

När Täby Nyheter kommer till platsen klockan 16.40 har polisen kommit fram.

– Ett flertal patruller ingår i jakten, vi jagar gärningsmän till fots, säger en polis på platsen.

En hundpatrull är på väg ut och polisen kommer att röra sig runt i området ett tag till. Fem polisbilar är även involverade i jakten men strax innan klockan 17 hade ingen gripits.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm