Bilrån i Spånga under söndags Foto: Leif Oldenburg

Rånare tvingade till sig bil i Spånga

En person blev igår, söndag, rånad på sin bil i närheten av Spånga IP. I nuläget är ingen misstänkt gripen för händelsen, som rubriceras som grovt rån.

  • Publicerad 10:19, 11 mar 2019

Det var strax efter halv sju på söndagskvällen som polisen fick in ett larm om ett bilrån i Spånga. Enligt anmälaren ska bilen ha stått stilla på en parkering i närheten av Spånga IP när två gärningsmän kom fram och hotade till sig bilen.

Enligt polisens hemsida ska målsägande blivit nedbrottad och slagen i samband med rånet.

– Ja, precis. Men målsägande har inte behövt uppsöka sjukvård, säger Per Fahlström, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Ingen misstänkt gripen

Den stulna bilen, som är en grå Mercedes, söktes av polisen under söndagskvällen men är ännu inte återfunnen. Polisen har inte heller gripit någon misstänkt för händelsen.

– Det är ingenting nytt där. Ingen är frihetsberövad och bilen är inte återfunnen, säger Per.

En förundersökning om grovt rån är inledd.

 

Överfulla papperskorgar i Annedal upprör

Nyheter "Alla måste hjälpas åt" Med sommar och värme lockas allt fler Annedalsbor ut i parkerna. Glass ska ätas och saft ska drickas. Men ökade mängden människor som rör sig ute leder även till ökat tryck på papperskorgarna.tisdag 21/5 16:42

Nu får Gulsippans lamm sina namn

Nyheter Döps efter bakelser Nu får de nyfödda lammen på parkleken Gulsippan i Hässelby villastad sina namn. Namnförslag samlades in på temat bakelser och nu är det bestämt — bagglammet ska heta Napoleon och tacklammet Semlan.tisdag 21/5 16:37