Bilrån i Spånga under söndags Foto: Leif Oldenburg

Rånare tvingade till sig bil i Spånga

En person blev igår, söndag, rånad på sin bil i närheten av Spånga IP. I nuläget är ingen misstänkt gripen för händelsen, som rubriceras som grovt rån.

  • Publicerad 10:19, 11 mar 2019

Det var strax efter halv sju på söndagskvällen som polisen fick in ett larm om ett bilrån i Spånga. Enligt anmälaren ska bilen ha stått stilla på en parkering i närheten av Spånga IP när två gärningsmän kom fram och hotade till sig bilen.

Enligt polisens hemsida ska målsägande blivit nedbrottad och slagen i samband med rånet.

– Ja, precis. Men målsägande har inte behövt uppsöka sjukvård, säger Per Fahlström, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Ingen misstänkt gripen

Den stulna bilen, som är en grå Mercedes, söktes av polisen under söndagskvällen men är ännu inte återfunnen. Polisen har inte heller gripit någon misstänkt för händelsen.

– Det är ingenting nytt där. Ingen är frihetsberövad och bilen är inte återfunnen, säger Per.

En förundersökning om grovt rån är inledd.

 

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Planerade konstsnöspåren i Ängsjö ligger på is

Nyheter "Hur det kommer att bli står skrivet i stjärnorna" Det lär dröja innan det finns ett konstsnöspår på plats i Ängsjö. Kommunen jobbar just nu med att se över planerna på nytt.onsdag 20/3 16:31

Hantverk ska knyta samman hela Järva

Nyheter De bjuder in till samtal om demokrati Med garn och virknålar som medel vill ett nybildat nätverk få folk från områdena runt Järvafältet att mötas. Målet är att bygga broar mellan grannar som annars aldrig möts och samtala om hållbarhet,...onsdag 20/3 16:05