Foto: Wikimedia Commons

Rånförsök mot mack på Doktor Westerlunds gata

Rånare fick gå tomhänt.

  • Publicerad 10:28, 29 nov 2018

Klockan 00.30, natten till torsdagen larmades polisen om ett rånförsök på bensinmacken Circle K, på Doktor Westerlunds gata.

När en anställd skulle låsa ytterdörren för att stänga butiken dök en okänd maskerad man upp.

Mannen höll ett tillhygge mot den anställde och tvingade sig in i butiken. Han höll sitt tillhygge mot ryggen på den anställde och ville bli visad till kassaskåpet. Den anställde upprepade vid flera tillfällen att han inte kunde öppna kassaskåpet varvid den misstänkte tills slut avbröt rånförsöket och lämnade platsen.

Mannen beskrivs som cirka 175 cm lång och smalt byggd. Han bar en svart luvtröja med en blå tröja över, och svarta mysbyxor. Han hade en halsduk över munnen och näsan.

Polisen satte in stora resurser på att försöka hitta gärningsmannen, bland annat med hjälp av spårhund. Trots detta gick mannen inte att hitta.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11