Foto: Wikimedia Commons

Rånförsök mot mack på Doktor Westerlunds gata

Rånare fick gå tomhänt.

  • Publicerad 10:28, 29 nov 2018

Klockan 00.30, natten till torsdagen larmades polisen om ett rånförsök på bensinmacken Circle K, på Doktor Westerlunds gata.

När en anställd skulle låsa ytterdörren för att stänga butiken dök en okänd maskerad man upp.

Mannen höll ett tillhygge mot den anställde och tvingade sig in i butiken. Han höll sitt tillhygge mot ryggen på den anställde och ville bli visad till kassaskåpet. Den anställde upprepade vid flera tillfällen att han inte kunde öppna kassaskåpet varvid den misstänkte tills slut avbröt rånförsöket och lämnade platsen.

Mannen beskrivs som cirka 175 cm lång och smalt byggd. Han bar en svart luvtröja med en blå tröja över, och svarta mysbyxor. Han hade en halsduk över munnen och näsan.

Polisen satte in stora resurser på att försöka hitta gärningsmannen, bland annat med hjälp av spårhund. Trots detta gick mannen inte att hitta.

Zulueta testar nya skivan – i Enköping

Nyheter Det blev som bandet ville. Nu kommer fyrmannabandet Zulueta till Enköping. – Kul att spela på min hemmaplan, säger pianisten och Enköpingssonen Linus Jonsheden.tisdag 23/4 11:50

Fredrik utmanar dartmästaren

Nyheter 17-årige Oskar Wågberg från Enköping, som tävlar för Sirius, är en av landets främsta juniordartspelare, med bland annat två SM-guld och ett inofficiellt världsrekord i snabb­dart, där det handlar om...tisdag 23/4 9:08