Foto: Mostphotos

Rattfyllerist flydde men körde fel

En man är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning bland annat. När polisen tog honom fick han lämna ifrån sig bilen. Och oj, så fel han körde när han försökte fly från polisen.

  • Publicerad 10:38, 5 maj 2019

Lördag 22:35

Abbottvägen Skokloster

Grovt rattfylleri med mera.

Då polis skulle stoppa och kontrollera en personbil valde föraren i stället att försöka köra ifrån dem. Polisen följde efter och färden tog slut när den flyende föraren körde in i en återvändsgränd.

Förare av bilen är en man i 20-årsåldern, han bor inte i Håbo, vilket kanske kan förklara varför han körde in på fel ställe.

Han misstänkt för Grovt rattfylleri, narkotikabrott eget brukande, Drograttfylleri, Grov olovlig körning, Vårdslöshet i trafik.

Polisen omhändertog bilen.

Lördag kl 11:50

Pendeltågstationen

Drogbrott. En man i 40-årsåldern uppträdde påverkat på stationen i Bålsta på lördagen vid lunchtid. Han hämtades av polis till provtagning och förhör och är nu misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Fredag - lördag (anmält lördag kl 12:47)

Mosaikvägen

Skadegörelse

Olika former av skadegörelser på bilar som inte hängt ihop med inbrott har blivit vanligt i vår. På Mosaikvägen i Bålsta fick en person ett otrevligt exempel på detta då någon kastade en stor sten genom bakrutan på bilen som stod parkerad utanför familjens bostad.

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt