Foto: Mostphotos

Rattfyllerister fast – togs på dagtid

Det är inte bara på natten rattfyllerister är ute på gatorna. I helgen togs tre misstänkta rattfyllerister dagtid av polisen i Bålsta.

  • Publicerad 20:20, 8 dec 2019

Lördag ca 15:45

Centrumleden

Grov olovlig körning. En man i 60-årsåldern fick på lördagen lämna ifrån sig bilnycklarna sedan han blåst över tillåtet promillevärde i sållningsinstrumentet och blivit misstänkt för rattfylleri – och varit utan körkort eftersom det sedan tidigare var återkallat.

Lördag ca 11:17

Stockholmsvägen.

Rattfylleri.

En bilförare i 50-årsåldern blev misstänkt för rattfylleri sedan han stoppats på Stockholmsvägen på lördagens förmiddag. Han blåste över tillåtet promillevärde.

Söndag ca 10:38

Fältvägen

Rattfylleri.

En manlig bilförare i 55-årsåldern blåste på söndagens förmiddag över tillåtet promillevärde och är därför misstänkt för rattfylleri sedan han stoppats på Fältvägen.

Lördag

Pendeltåget/pendeltåg stationen Bålsta

Stöld. En person blev bestulen på att par hörlurar efter att ha klivit av pendeltåget i Bålsta. Värde på lurarna är ca 2000 kr.

Helgens blåljus: När polis stoppar bilar ger det effekt

De brott som begåtts i Håbo i helgen har i huvudsak varit alkoholrelaterade och/eller bilrelaterade. Ett inbrott i en villa är undantaget denna helg.måndag 24/2 13:30

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt