En illustration över topplägenheten i Innovationen, som nu har hittat en köpare. Foto: Oscar Properties

Rekorddyr lägenhet såld i Norra tornen

De exklusiva bostadshusen Norra tornen i Hagastaden byggs just nu. Den allra dyraste lägenheten i dem har nu sålts.

  • Publicerad 14:37, 17 apr 2018

Lägenheten är den som ligger högst upp i det högsta av tvillingtornen, det som heter Innovationen. 125 meter över marken hamnar köparen som för det fick punga ut med 66 miljoner kronor. Det rapporterar Fastighetsvärlden.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– I en mer konkurrensutsatt marknad blir det allt viktigare att erbjuda bostäder som vågar sticka ut och Norra tornen är helt unika i Stockholm. Denna försäljning visar att design och tidlöshet säljer och att det är något som våra kunder letar efter, säger fastighetsägaren Oscar Engelbert, VD på Oscar Properties.

SE FILMEN: Häng med upp i Norra tornen

Superlägenhetens 281 kvadratmeter innefattar 7 rum och kök som fördelas på tre våningar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kulturmärkt gård på Södermalm kan flyttas

Nyheter Byggjättens oväntade drag efter kritiken Följetongen om den förfallna 1700-talskåken Hovings malmgård på Södermalm har väckt starka känslor i flera läger. Nu meddelar Einar Matssons att gården kan flyttas – för att bostäder ska kunna byggas...tisdag 25/9 19:33

Räddat konstverk tillbaka på Kungsholmen

Nyheter Upptäcktes under ett rivningsarbete – har fått ny hedersplats Mosaikkonsten som räddades från Basaren-huset på Hantverkargatan har hittat hem. Idag avtäcktes konstverket i den nya kåken på samma plats.tisdag 25/9 18:13