Experterna. Lasse Åberg och de andra i juryn har en tuff uppgift att ta sig an. Foto: Liljevalchs

Rekordstort intresse för vårsalongen 2019

Fler än någonsin vill synas på Liljevalchs vårsalong. Nu är det upp till Lasse Åberg och de andra i juryn att avgöra vilka som får chansen.

  • Publicerad 14:59, 5 nov 2018

Alla ansökningar till nästa års upplaga av Liljevalchs vårsalong har nu registrerats, kontrollerats och räknats. Och intresset för att delta är rekordstort. Hela 3 528 ansökningar har kommit in, vilket innebär en rejäl ökning från förra årets 2 423 sökande.

Fem måsten inför årets vårsalong

Den här veckan är det dags för årets jury att plocka fram de vassaste exemplen bland årets alla ansökningar. Uppdraget har den här gången gått till konstnärerna Helene Billgren, Susanne Vollmer och Lasse Åberg samt Liljevalchs chef Mårten Castenfors.

2019 års Vårsalong öppnar fredagen den 25 januari. Ansökningstiden gick ut den 19 oktober.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

TV-spel på krogen allt mer poppis

Nyheter ✓"Nördiga" barer lockar blandad publik ✓Lista: Här kan du gamea med en öl i handen 3 500 spel. Det finns att välja mellan på Alex Alucards bar. En bar som är helt dedikerad till tv-spel.fredag 16/11 16:33