Snurr. Så här såg det ut på parkeringen på Karusellplan i dag. Foto: Privat

Rena snurret på parkeringskarusellen

Hur tänkte ni nu? En läsare hörde av sig till redaktionen med den ödmjuka frågan till sina medparkerare på Karusellplan.

  • Publicerad 15:39, 19 jun 2018

– Jag parkerade där i morse, som tredje bilen i en rad. Och när jag kom tillbaka nu på eftermiddagen så stod det bilar bakom mig och framför mig. Så jag är helt inparkerad, berättar Marcus Sandell från Älvnäs.

Ytterligare ett tiotal bilar på parkeringen blev lika blockerade som hans bil.

Själv fick han ta bussen hem. Men först skrev han en lapp och satte på de bilar som parkerat in honom.  

– Jag skrev ”Fin parkering! Hur tänkte du egentligen? Ring gärna”. Man blir ju lite nyfiken på hur tankarna gick, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

På Adelsö bryts M-dominansen: ’’Värnar om ön’’

Nyheter Moderaterna är största parti i alla valdistrikt utom ett. På Adelsö var det Öpartiet som fick flest röster. Synlighet tror öbon och öpartisten Desirée Björk ligger bakom.måndag 17/9 12:24

Försenade hyresrätter på Adelsö kanske byggs 2019

Nyheter Förra året skulle ett 30-tal hyresrätter ha stått klara på Adelsö. Men inflyttningen är ännu långt borta – i värsta fall flera år.måndag 17/9 10:07

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter