Stängt. Kunder hänvisas istället till Birkagatan 8 i Vasastan. Foto: Johann Bernövall

Restaurang på Valhallavägen håller stängt

En vattenläcka tvingar Stockholms glass & pastahus på Valhallavägen att stänga. I nuläget är det oklart när restaurangen kan öppna igen.

  • Publicerad 16:50, 27 nov 2018

I över 30 år har det serverats hemlagad glass på Valhallavägen 155. Men nu är det stopp för det – åtminstone tillfälligt. Sedan den 17 november möts restaurangens gäster av en skylt som förklarar att "på grund av vattenläcka måste vi tyvärr stänga en tid."

Istället hänvisas kunderna till butiken i Vasastan, på Birkagatan 8. Jannice Kendre, som arbetar på Birkagatan, sänder ett lugnande budskap till kunder som vill hålla fast vid sina tårttraditioner.

– Jag vet att många kunder i området brukar köpa våra jul- och nyårstårtor och de kommer att tillverkas som vanligt. Kunderna är välkomna till oss för att köpa sin tårta, säger hon.

I nuläget går det inte att säga hur länge restaurangen på Valhallavägen kommer att vara igenbommad. Jannice Kendre hänvisar till dazyr.com för den som vill hålla sig uppdaterad.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Här kan du fira lucia i Stockholm

Nyheter STOR LISTA: Luciatåg och andra lussefiranden i hela stan Den 13 december och dagarna kring lucia fylls Stockholms kyrkor av stämningsfulla luciafiranden. För den som vill se någonting annat är det klassiska luciatåget bjuds både soul och simning. Vi bjuder...söndag 9/12 8:50

Så får du julgranen att hålla länge

Nyheter Experten Anna Benson ger sina fem bästa tips för en perfekt julgran Granförsäljningen är i full gång i Stockholm. Men för att få din nyinköpta julgran att behålla barren mer än några dagar finns det en del saker att tänka på. Vi har pratat med granexperten Anna...söndag 9/12 8:00