Jazzbandet Palmfjords Combo utgörs av Mikael Eriksson, Anders Sjögren, Stefan Palmfjord och Viktor Sand. Foto: Johan Palmfjord

Rutinerad jazzkvartett spelar i Enköping

I slutet av mars uppträder det rutinerade bandet Palmfjords Combo på Café Samt i Enköping.

  • Publicerad 10:55, 13 mar 2017

Lördagen den 25 mars klockan 19.30 uppträder Palmfjords Combo på Café Samt i Enköping.

Bakom trummorna sitter Enköpingsbon Stefan Palmfjord, som även jobbar som musiklärare på Kulturskolan.

– Jag, Anders Sjögren och Micke Eriksson som utgör bandets stomme har spelat ihop i olika konstellationer i 30 år, Säger Stefan Palmfjord.

Bandet spelar instrumental musik utan sångare. Stilen är mixad, med allt från jazziga inslag till mer beat, blues och latin-orienterade toner.

– Vi spelade på Café Samt för ett år sedan. Det blev väldigt lyckad. Det är ett mysigt ställe, säger trummisen.

Bandets fjärde medlem, Viktor Sand, är frilansande musiker på heltid. Just nu är han högaktuell i teveprogrammet Let´s Dance husband.

– Viktor är ett fullblodsproffs och är uppväxt här i Enköping, säger Stefan Palmfjord.

Palmfjords Combo spelar ihop sporadiskt när rätt tillfälle dyker upp.

– Vi kan inte låta bli att spela. Det är trevligt. Både socialt och musikaliskt. Jag hoppas att det kommer mycket folk den 25 mars, säger Stefan Palmfjord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kommunen: Spar på vattnet!

Ena-Håbo Tidningen Precis som förra året uppmanas nu kommuninvånarna i Enköping att spara in på vatten-användandet. Detta för att undvika vattenbrist senare under sommaren.onsdag 20/6 11:02