Logga. Enköpings nya platslogga. Foto: Illustration: Drive reklam

Så blir Enköpings nya logga

Färggrann. Så blir Enköpings nya plats-logotype.

  • Publicerad 12:59, 13 mar 2018

I början av året utlyste Enköpings kommun en omröstning. Anledningen – undersöka vilken logotyp kommunen, och andra aktörer, som vill marknadsföra Enköping, ska använda sig av.

Totalt röstade 1 307 personer. Det var det färgglada alternativet som vann, med 60 procent av rösterna.
– Stort tack till alla som engagerat sig genom att rösta. Ni har bidragit till arbetet med hur vi ska marknadsföra kommunen framöver, säger kommunstyrelsens ordförande Helena Proos (S).

Logotypen finns i en svart variant också. Logotypen ska vara klar att använda efter sommaren. Den kommer vara fri att använda för alla som vill marknadsföra kommunen som plats.

– Vi utgår från logotypen när vi tar fram resten av det grafiska uttrycket för Enköping som plats. Under omröstningen har vi också fått in bra synpunkter och idéer som vi kommer att väva in i det arbetet, säger marknadsstrategen Caroline Westerberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Scoutstugan utsatt – igen

Nyheter För andra gången på en vecka har scoutstugan utsatts för åverkan. Den här gången har gärningsmännen tagit sig in i lokalen.söndag 24/6 9:58

Tjuv lurade sig in hos äldre man

Nyheter I Grillby knackade en tjuv på hos en äldre man, lurade sig in och stal pengar. I Hummelsta krossades fönster för stora pengar. Några narkotikafall var det också, som vanligt.fredag 22/6 21:29