På Hesselby slott kommer stadsdelsförvaltningens officiella nationaldagsfirande hållas. Foto: Hilda Sandgren

Så firas nationaldagen på Hesselby slott

Snart är det dags för nationaldagsfirande på Hesselby slott. På programmet står musik, fanfarer och rundvisningar i slottet.

  • Publicerad 17:01, 16 maj 2019

I år igen står Hesselby slott värd för Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltnings nationaldagsfirande.

– Programmet är inte helt spikat än, men det kommer finnas en scen och vi kommer ha flagghissning och fanfar, säger Jenny Bergström, hotelldirektör på Hesselby slott.

Stort firande på Hesselby Slott

"Ett firande för alla"

I slottsgården kommer det finnas korv, kaffe och bulle, och besökare kan roa sig med rundvisning i slottet eller titta in i krukmakeriet för drop in-drejning. Även musik, underhållning och aktiviteter för barn utlovas.

– Det är ett firande för alla, vill man ha en picknick på gräset går det också bra, säger säger Jenny Bergström.

Firandet kommer att pågå klockan 11–15 den 6 juni i Hesselby gårds slottspark. Mer info kommer att läggas ut på slottets och stadens hemsida.

Nu startar Stockholm ombildningarna

Nyheter ✓Erbjudande har skickats till 12 644 kommunala hyreslägenheter ✓Det här gäller Nu har de tre kommunala bostadsbolagen i Stockholm skickat ut information om ombildningar till cirka 12 644 berörda lägenheter.tisdag 21/5 13:30

Ytterligare butik stänger i Spånga centrum

Nyheter "Vill inte flytta igen" Ytterligare en verksamhet väljer att lägga ner i Spånga centrum. Tapetrummet har de senaste åren legat inne i Spånga Järn och färg, som stänger i juni. Nu har ägaren Jan Mellquist bestämt sig för att...tisdag 21/5 12:08

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt