På Hesselby slott kommer stadsdelsförvaltningens officiella nationaldagsfirande hållas. Foto: Hilda Sandgren

Så firas nationaldagen på Hesselby slott

Snart är det dags för nationaldagsfirande på Hesselby slott. På programmet står musik, fanfarer och rundvisningar i slottet.

  • Publicerad 17:01, 16 maj 2019

I år igen står Hesselby slott värd för Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltnings nationaldagsfirande.

– Programmet är inte helt spikat än, men det kommer finnas en scen och vi kommer ha flagghissning och fanfar, säger Jenny Bergström, hotelldirektör på Hesselby slott.

Stort firande på Hesselby Slott

"Ett firande för alla"

I slottsgården kommer det finnas korv, kaffe och bulle, och besökare kan roa sig med rundvisning i slottet eller titta in i krukmakeriet för drop in-drejning. Även musik, underhållning och aktiviteter för barn utlovas.

– Det är ett firande för alla, vill man ha en picknick på gräset går det också bra, säger säger Jenny Bergström.

Firandet kommer att pågå klockan 11–15 den 6 juni i Hesselby gårds slottspark. Mer info kommer att läggas ut på slottets och stadens hemsida.

YB Södermalm stängdes av efter Trumptweet

Nyheter Presidenten vill få ut ASAP Rocky ur svenskt häkte Efter att USA:s president Donald Trump twittrat om att han ska kontakta Stefan Löfven för att hjälpa ASAP Rocky som sitter i svenskt häkte svarade Södermalmspolisen Viktor Adolphson på hans tweet och...lördag 20/7 13:23

ASAP Rocky omhäktas

Nyheter Beslut i Stockholms tingsrätt Nu står det klart att rapartisten ASAP Rocky blir omhäktad till och med den 25 juli. USA:s biträdande utrikesminister är på plats, skriver Aftonbladet.fredag 19/7 15:00

Vi är Västerort

Stockholm Direkt