Aktivt höstlov. Det finns flera saker som man kan hitta på under höstlovet om du är ung i Täby. Foto: Mostphotos

Så maxar du höstlovet i Täby

Den 26 oktober börjar höstlovet för Täbys barn och unga. Vi listar några av de saker som händer i kommunen.

  • Publicerad 17:33, 24 okt 2019

Spöktimma och pyssel på huvudbiblioteket

Det händer mycket på Huvudbiblioteket i Täby. Måndag den 28 oktober och onsdag 30 oktober kommer det vara pysselverkstad. Tisdag 29 oktober och torsdag 31 oktober kommer det vara spöktimma med högläsning som förväntas vara ryslig. Tipspromenad och annat kul finns hela veckan.

Mer info finns på bibliotekets hemsida

Klura ut hur du kommer från Täbban

Tisdag den 29 oktober klockan 18 till 21 kan du testa att ta dig ur ett escape room i Täby centrum. Utmana dina vänner och vinn priser. Start vid Hörnet.

Mer info kommer på Täby kommuns hemsida.

Harry potter i i Kyrkbyn

Den 30 oktober så kan alla Harry Potter fantaster samlas på Biblioteket i Täby Kyrkby. Man kommer under dagen få prata om böckerna, pyssla och fika Harry Potter-fika.

Mer info finns på bibliotekets hemsida

Höstateljé på Hörnet

Onsdag 30 oktober förvandlas hörnet till en ateljé mellan 14 till 21. Måla, skapa och uttryck dig kreativt. Vill man kommer konsten ställas ut på fredagen på Hörnet och beskådas av de som vill.

Mer info kommer på Täby kommuns hemsida.

Filmvisning monster pyssel

Den 31 oktober så har Näsbyparks bibliotek filmvisning av ”Ville och Vilda kanin”. För alla som gillar Gruffalon böckerna så kan man 29 oktober pyssla i monstertema även det sker på Näsbyparks bibliotek.

Mer info finns på bibliotekets hemsida

Skräckfilm och käk på Gribbygård

På fredag den första november klockan 18 till 23 bjuder Gribbygård in till film- och tacomys. Temat kommer bli skräckfilm och är gratis men tacosen kostar en slant.

Mer info kommer på Täby kommuns hemsida.

Stockholm Direkt