UNIKT OBJEKT. Biotvåan består av två säten, ett så kallat Love seat, centralt beläget på Rigolettos balkong. Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Så mycket kostade TVÅ kvadrat i centralt läge

Budgivningen till ett minst sagt annorlunda objekt är avslutat. Så här mycket kostade det att köpa två kvadratmeter i centralt läge.

  • Publicerad 18:00, 1 okt 2017

Det som har sålts är objektet "Biotvåan", där SF Bio med hjälp av Erik Olsson fastighetsförmedling sålt en privat biografsoffa på Rigoletto i City till förmån för organisationen Friends.

Galna mäklarannonsen: Centralt läge på TVÅ kvadrat

Efter budgivning stod det klart att biotvåan såldes för 107 000 kronor, pengar som oavkortat gick till Friends.

Den som vann budgivningen var stockholmaren Daniel Björkman, som själv tyckte det var lite galet att lägga så mycket pengar på två bioplatser.

– Men jag både älskar film och beundrar Friends. Som barn flyttade vi runt en del, vilket innebar ny skola ganska ofta. Och i perioder var det inte kul att gå dit. Friends arbete att göra skolan tryggare betyder mycket för mig, säger han.

BILDER Kolla in Stockholms minsta etta

På Friends är man mer än nöjd med den slutgiltiga köpeskillingen.

Plats för soffa

– Nu kan vi utbilda fler skolor och idrottsföreningar i förebyggande arbete mot mobbning, säger Malin Duntjer, insamlingschef på Friends.

Även på Erik Olsson fastighetsförmedling var man nöjd över att försäljningen gått i hamn.

– Vi är glada över att det gick så bra att sälja denna unika lilla tvåa säger Erik Olsson, vd på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Biotvåan innefattar 2 kvadratmeter med soffa för två, platsbyggt sidobord samt benrum.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.