URGRÖPT. Det var inte mycket med Sergels Torg för 60 år sedan. Foto: Christer Vallstrand

Så såg Plattan ut innan Plattan fanns

Är du en av dem som tycker allt var bättre förr, eller vurmar du helt enkelt bara för den tid då allt var i svartvitt? Då ska du spana in den nya utställningen som tar dig tillbaka till 60-talets Stockholm.

  • Publicerad 09:10, 10 mar 2018

Det är fotografen Christer Vallstrand, som själv inledde sin karriär som fotograf på 60-talet, som nu bjussar på utställning med bilder från vardagslivet i 60-talets Stockholm.

"Anledningen till att jag började gräva i mina gamla arkiv var att jag letade efter en bild på en gammal vän. Jag hittade bilden men också mycket mer. Några bilder från platser i Stockholm kunde jag besöka igen efter femtio år och ta nya bilder" berättar Christer Vallstrand.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Resultatet har sammanställts i en bok och en utställning som inleds med vernissage lördag 17 mars på Galleri KGB på SoFo Bageri & Konditori, och som hänger kvar till 21 april.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.