Foto: Mostphotos

Sabbade förskolebarnens lekplats

På kvällen var det fint utanför förskolan. På morgonen var sandlådan omkullvält liksom en kåta. Polisen lyssnar gärna på tips om vem som kan ha förstört för förskolebarnen.

  • Publicerad 11:06, 9 maj 2019

Fannalunds förskola

Natt måndag-tisdag

Skadegörelse. Okända personer har på Fannalunds förskola vält en sandlåda, vält en tipi/kåta och förstört en båtflagga. Återställningskostnad beräknas till omkring 7.000 kr.

Brottet skedde mellan den 6 maj kl 18.00 och 7 maj kl 06.00.

Linbanegatan

Onsdag 13.16

Drogbrott mm. När en bil stoppades av polis för kontroll på Linbanegatan uppvisade en passagerare tecken på narkotikapåverkan och blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Vid visitation anträffades narkotikaklassade tabletter samt en kniv, så personen blev även misstänkt för ringa narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern skriven i Enköping.

Salavägen

Torsdag 03.31

Drogbrott.

Vid en rutinkontroll på Salavägen blev en bilförare genom sitt beteende misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han medtogs för kroppsbesiktning och släpptes efter provtagning och förhör.

BLÅLJUSRAPPORT: Inbrott, bedrägeri och försök till misshandel

Nyheter Visst undrar man ibland? Vem är det som kan försöka lura en 88-årig kvinna på pengar, vem drar kniv för att man är osams, vem gör inbrott hos hembygdsföreningen?måndag 21/9 10:27