Foto: Mostphotos

Sadel hittad gömd i skogen

Misshandel och en upphittad hästsadel, där har ni gårdagens blåljus i Enköping

  • Publicerad 08:10, 31 okt 2017

ENKÖPING.
Måndag 31 oktober
Stöld. En påpasslig person ringer till polisen och säger att de har anträffat en hästsadel under en gran i anslutning till Bahcovägen. Polisen åker ut med hundförare och konstaterar mycket riktigt att det ligger en hästsadel på platsen. Polisen väljer att spana på platsen ett tag, men då ingen kommer och hämtar sadeln tar de hand om den och skickar in den för teknisk undersökning.

– Vi vet ju inte att den är stulen, men förmodar att det är så med tanke på att den låg gömd under en gran, säger man från polisen.

ENKÖPING.
Måndag 31 oktober
Narkotikabrott. Två män, en född 1988 och en född 1977, kontrolleras på Torggatan. Bägge misstänks nu för narkotikabrott.

ENKÖPING
Söndag 30 oktober
Misshandel. Under måndagen anmäler en man att han blivit misshandlad. Enligt målsäganden har en kvinna knuffat honom så att han har ramlat. Därefter har kvinnan kastat glas mot mannen. Glasen har träffat och det har uppstått skador i form av bland annat bulor. Målsäganden och den misstänkte är båda i 30-årsåldern.

BÅLSTA.
Måndag 31 oktober
Skadegörelse. Att bilar utsätts för skadegörelse är inte helt ovanligt. Det som skedde på Stockholmsvägen någon gång mellan söndag och måndag var dock udda. Någon eller några personer har gjort hål i taket på En Volvo V70. Troligen med hjälp av en skruvmejsel eller någon form av syl.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus: Sjuksköterskor misshandlade på lasarettet

Nyheter Två sjuksköterskor blev misshandlade på lasarettet och dubbla bedrägerier har anmälts i Enköping under midsommarhelgen.måndag 25/6 13:38