Här byggs de nya lägenheterna. Foto: JM/Dennis Lindgren

Säljstart för 100 nya bostäder i "Danderyds centrum"

Nya bostäder vid Mörby centrum planeras stå klara år 2020. Förra måndagen började försäljningen av det nya bostadsprojektet Condor. Men de byggs inte i Mörby centrum utan i "Danderyds centrum".

  • Publicerad 11:37, 11 sep 2017

År 2020 förväntas 100 nya bostäder stå klara i Mörby Centrum, eller som bostadsbolaget JM väljer att marknadsföra det; i framtida Danderyds centrum. Förra måndagen inleddes säljstarten för JM:s VIP-kunder.

– Vi har inte gjort jättemycket reklam för projektet, men trots det har intresset varit väldigt stort, säger Fredrik Lindkvist, projektledare för Condor.

Arkitekturen och designen på projektet är framtaget av JM och arkitekten Dennis Lindgren.

– Tanken är att det ska vara ett hederligt hus med ljusputt och tegelfasad som livar upp. Det ska vara längsgående balkonger som vecklar sig lite, säger Fredrik Lindkvist

Interiör. Foto: JM/Dennis Lindgren

Det kommer att finnas allt från ettor till femmor att tillgå i det olika etapperna. Och lägenheterna kommer att vara från 31 kvadratmeter till 140 kvadratmeter stora.

– I och med att det finnas så många olika storlekar på lägenheterna så hoppas vi på en bra blandning av människor, säger Fredrik Lindkvist.

I varje etapp kommer det att finnas fyra lägenheter som är premium-märkta. Dessa lägenheter kommer att ha en exklusivare design.

– JM premium kommer att vara fyra lägenheter högst upp i lägenhetshusen i varje etapp. Det är större lägenheter med terrass och balkong, alltså inga ettor. Och det kommer finnas en annan design att tillgå, säger Fredrik Lindkvist.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10