Sam Hedrén, 20, kör ut godis till sötsugna under natten. Foto: Privat

Sam kommer till dig med godis – mitt i natten

Bor du i Täby eller Danderyd? Då kan du numera få godis hemkört raka vägen till dörren mitt i natten.

  • Publicerad 17:50, 28 feb 2018

Allt började efter en utgång på krogen. Sam Hedrén, 20, satt hemma i soffan tillsammans med några polare.

– Vi var rätt trötta efter gårdagens utgång och ville ha hem godis. Vi var sötsugna helt enkelt, säger Sam Hedrén.

Sam och hans polare började Googla efter företag som kunde köra hem godis åt dem, men utan resultat.

– Det fanns ingen att beställa ifrån. Så jag bestämde mig för att starta Night snack.

Det är en tjänst som går ut på att du som bli sötsugen på kvällskvisten, eller för den delen under natten, kan beställa hem godis eller snacks. I nuläget kör Sam Hedrén ut godis till Danderyd, Bergshamra samt delar utav Täby.

– Man fyller i vilket godis man vill ha och sen brukar det ta 15-30 minuter tills jag kommer fram med godis, säger Sam Hedrén.

Vad har du mött för reaktioner från omgivningen?

– Jag får massa positiva reaktioner då folk tycker att det är en superrolig idé att köra ut godis under natten. Till en början var människor lite misstänksamma, och en gång blev jag till och med stoppad av polisen för att de trodde att jag körde ut annat än godis. Det blev ett roligt möte kan jag säga.

Snittet på beställningarna har sedan start legat på uppemot 4 beställningar per dag, och Sam Hedrén menar att det främst är familjer och unga som beställer.

– Det kommer mycket mer beställningar på helgerna än under vardagarna, men även då beställs det. Så sammantaget snittar jag fyra beställningar per dag.

Kommer du att köra ut trots snökaoset?

– Absolut. Det är klart att man ska ta sig ut när andra inte kommer ut.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10

Vi är stockholm