INFLYTT. Ursviks Entré börjar fyllas med nya hyresgäster. Foto: Arkiv

Sats flyttar in i Ursvik Entré

Nu börjar Ursvik Entré, även känd som Bankhus 90, fyllas med aktörer. Träningskedjan Sats har tecknat et tioårigt avtal  och öppnar efter årsskiftet ett cirka 2 000 kvadratmeter gym i den publika delen av byggnaden.

  • Publicerad 10:10, 29 jul 2019

SEB finns redan i en del av byggnaden liksom Ambulanssjukvården i Stockholm (Aisab). Totalt består fastigheten av cirka 60 00 kvadratmeter.

Workaround har under en tid arbetat för att hitta flexibla kontorslösningar för små och medelstora företag och redan i augusti flyttar de första hyresgästerna in.

– Vi gläds åt att byggnaden får nytt liv. Det här är en plats en växa på, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Stökigt i väntan på tvärbanan

Nyheter Förberedelser för kollektivtrafiken i Rissne centrum Inhägnat grönområde, avstängd parkeringsplats och en busshållplats inne på huvudparkeringen är några stora förändringar i och runt Rissne centrum. Orsaken är alla förberedelser för tvärbanan.måndag 19/8 8:15

Starka reaktioner när staden skyltade om

Nyheter Boendeilskan stor på grund av miss Årets sommarplåga i Sundbyberg blev borttagandet av tilläggstavlan om 7-dygnsparkering i anslutning till parkeringsytor runt om i staden. Stadens förtydligande information dröjde så länge att ilska...fredag 16/8 16:31
Stockholm Direkt