INFLYTT. Ursviks Entré börjar fyllas med nya hyresgäster. Foto: Arkiv

Sats flyttar in i Ursvik Entré

Nu börjar Ursvik Entré, även känd som Bankhus 90, fyllas med aktörer. Träningskedjan Sats har tecknat et tioårigt avtal  och öppnar efter årsskiftet ett cirka 2 000 kvadratmeter gym i den publika delen av byggnaden.

  • Publicerad 10:10, 29 jul 2019

SEB finns redan i en del av byggnaden liksom Ambulanssjukvården i Stockholm (Aisab). Totalt består fastigheten av cirka 60 00 kvadratmeter.

Workaround har under en tid arbetat för att hitta flexibla kontorslösningar för små och medelstora företag och redan i augusti flyttar de första hyresgästerna in.

– Vi gläds åt att byggnaden får nytt liv. Det här är en plats en växa på, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

Bara VM-guld i sikte för Moa Tschöp

Sport INNEBANDY. Ingen mättnad i Sveriges framgångsrika landslag trots sex raka VM-guld Med sina tre spelade VM är Sumpanbon Moa Tschöp, 27, en av Sveriges veteraner. Nu siktar den rutinerade backen på att ta sitt fjärde raka VM-guld i Schweiz.måndag 2/12 14:39

Polisens nya satsning: Punktmarkera kriminella

Nyheter Operation Rimfrost ska minska antalet skjutningar och sprängningar I region Stockholm lägger polisen stora resurser på att öka beslagen av vapen och minska antalet sprängningar och dödsskjutningar. Nu intensifieras arbetet med Operation Rimfrost där kriminella ska...måndag 2/12 11:49
Stockholm Direkt