Glaskross. Förra helgen krossades 25 fönster på scoutstugan i Enköping. I fredags var det dags igen, då gjordes inbrott i huset och nya fönster krossades. Foto: Gustaf Boman

Scoutstugan utsatt – igen

För andra gången på en vecka har scoutstugan utsatts för åverkan. Den här gången har gärningsmännen tagit sig in i lokalen.

  • Publicerad 09:58, 24 jun 2018

Lördag kl 1300

Linbanegatan

Narkotikabrott. En man i 25-årsåldern kontrollerades av polis på Linbanegatan och blev då misstänkt för narkotikabrott.

Fredag 1900-2300

Stockholmsvägen, Scoutstugan

Inbrott.

Förra helgen krossades en mängd fönster på scoutstugan och bänkar eldades upp. Den gången var gärningsmännen inte inne i stugan. Den här helgen, på fredagen, utsattes stugan åter för skadegörelse och denna gång tog sig vandalerna även in i stugan. Vad, om något, som stulits har inte fastställts.

Lördag ca 2330

Långgatan

Jakt på motorcykel.

En polis på motorcykel försökte stoppa en crosshoj med släckta lysen på långgatan i centrala Enköping. Fast mannen på den släckta motorcykeln vägrade stanna. Polismannen följde efter, men var vid skolparken på Droittninggatan tvungen att avbryta förföljandet. Den eftersökta motocrossmotorcykeln kan kännas igen på de blå/vita sidokåporna. Föraren var mörkt klädd i Adidasbyxor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Cyklist saknade lyse – var på lyset

Nyheter Cyklisten visade tecken på att vara narkotikapåverkad.onsdag 26/9 11:38

Lillsidan är inte fullt så livlig som sitt rykte

Nyheter Lillsidan har fått ett rykte om att vara en farlig plats. Men Lillsidan hör inte till det som polisen kallar för utsatta områden. – Det finns ingen anledning till oro, säger Lars Jansson,...onsdag 26/9 10:15