Sex tunnor på rad. Nu ska familjen tunna flyttas till en annan plats. Foto: Läsarbild

SE BILDEN: Soptunnornas olämpliga plats

Sex soptunnor dök i förra veckan upp på en minst sagt olycklig plats på Odenplan. Nu ska de flyttas.

  • Publicerad 11:14, 22 maj 2018

En läsare hörde av sig till StockholmDirekt i fredags gällande sex soptunnor som placerats ut på Odenplan. "Man tror inte det är sant!", skriver personen och syftar på placeringen av dessa.

En månad efter att blommor satts ut på torget så dök dessa tunnor upp – precis framför blomstren. "Måste vara hål i huvet!", menar läsaren.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

När tidningen kontaktade trafikkontoret om placeringen blev det en snabb pudel som bekräftar läsarens farhåga. Här har något blivit fel när man tänkt.

"Vi ska se till att sopkärlen flyttas, de står inte bra placerade där. Det sker under veckan", skriver Erik Söderberg, pressansvarig på trafikkontoret i ett mejl.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Barnstjärna blir rymdhjälte i ny storfilm

Nyheter Ella Rae Rappaport, 15, om rollen Hon blev ett känt ansikte redan som 10-åring efter rollen i julkalendern. Nu är Ella Rae Rappaport, 15, från Stora Essingen aktuell som rymdhjältinnan Gladys i storfilmen "Ensamma i rymden"lördag 18/8 17:00

"Trevliga mord" på Östermalm i ny deckare

Nyheter Författaren Helene Sjöman gräver där hon står Mysiga mord på Östermalm och franska Rivieran. Det blir resultatet när romandebuterande författaren Helene Sjöman gräver där hon står.lördag 18/8 9:30