Se hyllningen till draken på Kungsholmen

Fridhemsplans upprustning börjar bli klar. Men har ni sett stadens hyllning till en av stadsdelens mest älskade skyltar som tagit plats på trottoaren?

  • Publicerad 09:00, 6 jun 2018

Det börjar bli klart, jobbet att bredda trottoaren vid Drottningholmsvägen. I början av juli ska en slutbesiktning göras. Men redan nu är mycket på plats och klart. Som den här fina hyllningen till en av stadsdelens mest uppskattade skyltar.

SNART KLART. Breddningen av trottoaren vid Drottningholmsvägen är snart klart. Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Täckning av bro upprör på Östermalm

Nyheter "Vi arbetar med att ta fram en långsiktig lösning" Den omdebatterade bron över Husarviken framkallar återigen starka känslor i Norra Djurgårdsstaden.fredag 19/10 16:20

Anrika fiket Valand kan bli kattkafé

Nyheter StockholmDirekt avslöjar: Ansökan har skickats in Efter att den klassiska 50-talsinteriören rivits ut från anrika kaféet Valand i Vasastan kan vi nu avslöja att ett kattkafé ansökt om att få öppna i lokalen.fredag 19/10 16:13