Se hyllningen till draken på Kungsholmen

Fridhemsplans upprustning börjar bli klar. Men har ni sett stadens hyllning till en av stadsdelens mest älskade skyltar som tagit plats på trottoaren?

  • Publicerad 09:00, 6 jun 2018

Det börjar bli klart, jobbet att bredda trottoaren vid Drottningholmsvägen. I början av juli ska en slutbesiktning göras. Men redan nu är mycket på plats och klart. Som den här fina hyllningen till en av stadsdelens mest uppskattade skyltar.

SNART KLART. Breddningen av trottoaren vid Drottningholmsvägen är snart klart. Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17

Ny gratisfestival på Östermalm

Nyheter ✓Morgonyoga ✓Aw-häng ✓Livespelningar Yoga, musik och föreläsningar. Mötesplatsen "A house" i gamla arkitekturhögskolan ordnade gratis minifestival i veckan som gick och tanken är att den ska bli återkommande.torsdag 21/6 15:58