CrAfter work. Drick öl och idka textilhantverk på onsdag på Spritmuseum. Foto: Handarbetets Vänner/Jonas Lindström

Senaste kombon: Stickning och öl

Spritmuseum och Handarbetets Vänner anordnar ”CrAfter Work” på onsdag. Där kan du få experthjälp med din stickning och pröva 15 sorters hantverksbryggd öl.

  • Publicerad 16:56, 10 aug 2015

På onsdag kväll kan du pröva på textilhantverk över en öl på Djurgården. Spritmuseums ölbryggan anordnar nämligen ”CrAfter work” tillsammans med Handarbetets Vänner.

Under kvällen kommer man bland annat brodera ett budskap för en justare värld tillsammans med kända brittiska "craftivisten" Sarah Corbett.

– Vi har även andra prova-på-workshops med olika textilhantverk, bland annat med stickexperten Ivar Asplund, samtidigt som man kan dricka en hantverksbryggd öl, säger Madeleine Lithvall från Handarbetets Vänner.

Stickning och öl känns inte som en klassisk kombination. Eller?

– Det är något nytt! Det är ett koncept som är en del i ett växande intresse för DIY (do it yourself) och hantverk med bland annat stickning och broderi, säger Madeleine Lithvall.  

Evenemanget börjar runt 17:00.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.