Sexåring påkörd i Näsbypark

En sexårig flicka blev under gårdagsmorgonen påkörd av en bilist vid Näsbyparksskolan, enligt polisen som uppger att barnet plötsligt sprungit ut på vägen.

  • Publicerad 10:40, 16 nov 2017

Under gårdagsmorgonen, vid 08-tiden, inkom det ett samtal till polisen om att ett barn ska ha blivit påkört.

– Det är en sex år gammal flicka som blivit påkörd, säger kommunpolisen Jan Berling.

Flickan ska ha gått längs Eskadervägen i Näsbypark tillsammans med sin mamma.

– Flickan gick längre fram än mamman och plötsligt sprang hon rätt över vägen, säger Jan Berling.

När flickan korsade vägen blev hon påkörd av en bilist.

– Det ska ha runnit blod ur flickans mun efter händelsen, men ingen ambulans behövde komma till platsen, säger Jan Berling.

Mamman tillsammans med sin dotter ska efter olyckan uppsökt tandläkare. Ingen annan sjukvård ska ha behövts, uppger polisen. En anmälan om vållande till kroppsskada ska ha upprättats i samband med händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52

Vi är stockholm