Sista chansen att rösta fram Årets eldsjäl på Röda linjen

Blir det barnskötaren Åsa? Kuratorn Rafelle? Fritidsledaren Magnus? Taxichaffisen Zuhair? Eller läraren Jorjet? Fram till på torsdag, den 14 december, kan du rösta på vem som borde bli Årets eldsjäl på Röda linjen!

  • Publicerad 17:15, 12 dec 2017

Fem finalister tävlar nu om att bli utnämnda till Årets eldsjäl på Röda linjen 2017. Två personer kan få priset, och nu är det din tur att tycka till!

Blir det barnkötaren Åsa som kan 999 lekar? Eller kuratorn Rafelle som känner alla sina 500 elever? Taxichaffisen, fotbollsledaren och nattvandraren Zuhair? Fritidsedaren Magnus som är hela Fittjas pappa? Eller kanske matteläraren Jorjet som vunnit elevernas kärlek och respekt med tough love?

Fram till på torsdag, den 14 december kan du rösta på eldsjal.mitt127.se. Har du inte bestämt dig än? Här är kan du se och läsa om alla kandidater:

Årets eldsjäl på Röda linjen 2017

Under några veckor har alla haft möjlighet att nominera någon som är verksam i området till priset. En jury har sedan gått igenom de nomineringar som kommit in och valt ut fem finalister.

Fram till på torsdag, den 14 december, kan du rösta på den eldsjäl du tycker förtjänar priset. Röstar gör du på www.eldsjal.mitt127.se.

Juryns röster och allmänhetens röster kommer väga lika tungt när vinnaren ska utses.

Prisutdelning för Årets eldsjäl sker under Mitt 127:s vinterfestival i Skärholmen.

Röda Linjens eldsjäl arrangeras av Mitt127 och SkärholmenDirekt, BotkyrkaDirekt och HuddingeDirekt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.