Foto: Wikimedia Commons

Skadegörelse och snus på whiteboardtavla

Vandal gick lös i klassrum.

  • Publicerad 11:00, 13 dec 2018

Centrala Enköping
Onsdag den 12 december
Skadegörelse. Natten till onsdagen hör en boende på Torggatan hur ett billarm tjuter utanför huset. Vid 08-tiden på onsdagsmorgonen upptäcker vederbörande att någon har krossat både framrutan och bakrutan på dennes bil. Ingenting är dock stulet. Bilen har stått på gatan utanför ett flerfamiljshus.

Westerlundska gymnasiet, Enköping
Onsdag den 12 december
Klockan 15–16.
Skadegörelse. Någon gång mellan klockan 15.00 och 16.00 på onsdagen har det skett skadegörelse i en lektionssal på Westerlundska gymnasiet. Okänd gärningsman förstört en larmknapp, en väggtelefon, tre stolar och en fjärrkontroll. Man har även kletat snus på whiteboardtavlan.

Romberga, Enköping
Onsdag den 12 december
Skadegörelse. På onsdagskvällen hörde en boende på Rombergsgatan i Enköping en smäll. Det visade sig då att någon kastat ut glas och porslin från en lägenhet ovanför bilen. Föremålen träffade bilens tak och orsakade repor och bucklor. Det är oklart vem det var som kastade.

Bålsta
Onsdag den 12 december
Klockan 08.30
Olovlig körning. På onsdagsmorgonen stoppade polisen en bil på Södra Bålstaleden i Bålsta. Föraren, en man i 30-årsåldern, kunde inte visa upp något körkort. Mannen, som är hemmahörande i Stockholm, sa att han hade ett utländskt körkort som han lämnat hemma. Detta var emellertid inget som polisen kunde kontrollera och mannen är därför misstänkt för olovlig körning.

Mordryktet stämmer inte

Nyheter Mordryktet som spridit sig i Enköping det senaste dagarna dementeras nu av polisen. – Ryktet stämmer inte, säger Rickeborn på Enköpingspolisen.onsdag 19/6 10:12