Skarpnäcksbon Margareta: "Jag läser alltid tidningen"

"Man vill veta vad som händer i området", säger Margareta Eger, en av de läsare som stannade till för att prata med redaktionen i Skarpnäck.

  • Publicerad 15:33, 13 maj 2019

Bunten med pinfärska tidningar tog snabbt slut när redaktionen kom till Skarpnäck för att möta läsare och lansera namnbytet till SöderortDirekt förra fredagen. Solen kunde ha värmt både mer och stadigare men stämningen var god och flera tog sig tid att berätta om vad man önskar läsa om i sin lokaltidning.

Söderort på på jobbet och hemma

En av dem var Margareta Eger från Kärrtorp som jobbar i Skarpnäck.

– Jag läser alltid tidningen. Jag vill veta vad som händer i området, säger hon.

Nu byter vi namn på alla våra tidningar

Reportage om nyöppnade verksamheter finns hon extra intressant, liksom positiva nyheter om Söderort. Följetongen om krögaren Sam Egags kamp för att få behålla sin populära krog Chirashi har hon följt noga.

Och det nya namnet då?

– Först tänkte jag, nä varför måste man hålla på och byta allting hela tiden. Men nu gillar jag det. Det är bra att det får plats med flera områdesnamn på förstasidan, säger Margareta Eger.

Det här stör vi oss mest på hos grannen

Nyheter LISTA: Sakerna som skapar störst grann-ilska i Stockholm Irriterar du dig på dina grannar? Då är du långt ifrån ensam. Här är listan på vad flest personer ogillar med sina grannar.söndag 26/5 8:00

Nu är sommarens queerskejt igång i Söderort

Nyheter ✔ För alla ✔ Gratis utlån ✔ Coaching För tre år sedan startades tjejskejt, ett fredat rum som har vuxit enormt i popularitet sedan dess. Men något saknades, något för alla andra. Queerskejt växer nu fram i Högdalens skejtpark – och...fredag 24/5 16:06