Skarpnäcksbon Margareta: "Jag läser alltid tidningen"

"Man vill veta vad som händer i området", säger Margareta Eger, en av de läsare som stannade till för att prata med redaktionen i Skarpnäck.

  • Publicerad 15:33, 13 maj 2019

Bunten med pinfärska tidningar tog snabbt slut när redaktionen kom till Skarpnäck för att möta läsare och lansera namnbytet till SöderortDirekt förra fredagen. Solen kunde ha värmt både mer och stadigare men stämningen var god och flera tog sig tid att berätta om vad man önskar läsa om i sin lokaltidning.

Söderort på på jobbet och hemma

En av dem var Margareta Eger från Kärrtorp som jobbar i Skarpnäck.

– Jag läser alltid tidningen. Jag vill veta vad som händer i området, säger hon.

Nu byter vi namn på alla våra tidningar

Reportage om nyöppnade verksamheter finns hon extra intressant, liksom positiva nyheter om Söderort. Följetongen om krögaren Sam Egags kamp för att få behålla sin populära krog Chirashi har hon följt noga.

Och det nya namnet då?

– Först tänkte jag, nä varför måste man hålla på och byta allting hela tiden. Men nu gillar jag det. Det är bra att det får plats med flera områdesnamn på förstasidan, säger Margareta Eger.

Tågluffa med SL i augusti

Nyheter Sommaren är inte slut! Upptäck Stockholm med minisemester på hemmaplan Allt fler väljer att skippa både flyg och bil för att istället resa med mer miljövänliga alternativ som tåg. Och vad passar väl då bättre än att semestra på hemmaplan, med de färdmedel som lyder...fredag 16/8 16:44

Anna vill inspirera motvilliga till träning

Nyheter "Det handlar om att komma över det inre motståndet" Rågsvedsbon och författaren Anna Suvanna Davidsson vill med sin nya bok Stor och stark skifta synsättet på träning och våra kroppar.fredag 16/8 16:00