Skottlossning. Platsen spärrades av för teknisk undersökning. Foto: Sacharias Källdén

Skott mot bostad i Östberga

Vid halv tio-tiden i går kväll fick polisen in ett larm om en krossad ruta i Östberga. På plats konstaterades att skadegörelsen orsakats av ett skjutvapen.

  • Publicerad 07:47, 1 mar 2018

Klockan 21:27 i går kväll fick polisen in ett samtal om en krossad ruta till en bostad i Östberga. Snart upptäckte polisen att skadan orsakats av ett skjutvapen och den ursprungliga brottsrubriceringen, skadegörelse, ändrades till försök till mord.

– Jag har inga uppgifter om att någon skadats, men det stämmer att det var skotthål på adressen, säger Stockholmspolisens presstalesperson Anna Westberg.

Platsen spärrades av för teknisk undersökning och polisen sökte misstänkt gärningsman i området. Under torsdagen finns inte polisen kvar på platsen.

– Ingen är gripen för dådet men man kommer såklart höra personer som bor på adressen liksom eventuella vittnen, säger Anna Westberg.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.