SL-bussen körde in i byggställningen i Sköndal som rasade ner på bussens tak vid 14:30-tiden. Foto: Läsarbild

SL-buss körde rakt in i byggnadsställning

En SL-buss körde rakt in i en byggnadsställning i Sköndal vid 14.30-tiden. Just nu blockerar bussen Bagarfruvägen.

  • Publicerad 15:54, 30 okt 2018

SL-bussen krockade med byggnadsställningen i korsningen Kubbegatan/Bagarfruvägen i Sköndal vid 14.30-tiden.

Ställningen ramlade ner över bussen och polis är fortfarande på platsen. Korsningen är för närvarande avstängd då byggnadsställningen fortfarande ligger kvar ovanpå på bussen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Polisen kan ännu inte kommentera om det fanns några passagerare ombord på bussen eller om någon är misstänkt för något brott. Däremot bekräftar de att ingen person ska ha skadats i krocken.

UPPDATERING

Eftersom det handlade om en gasbuss fick ingen huset intill lämna sina lägenheter eller gå in i byggnaden under tiden som platsen undanröjdes.

– Byggnadsställningen kilades fast i gasbehållarna på taket och det fanns risk för läckage, förklarar Jarmo Carlsten vid Storsstockholms brandförsvar under tisdagskvällen.

– Men nu är vi klara och har lämnat platsen, tillägger han.

Bussen blockerar Bagarfruvägen efter olyckan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

Polisen tar hjälp av hundägare i Söderort

Nyheter Nytt projekt Polisen drar igång en ny satsning i Söderort och utbildar hundägare i att bli bättre på att nosa upp brott under sina många promenader.lördag 17/11 8:30